Hakkari Valisi Ali Çelik'in  Cumhuriyet Bayramı mesajı
Hakkari Valisi Ali Çelik'in Cumhuriyet Bayramı mesajı
İçeriği Görüntüle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan “Yüzyılın Konut Projesi” kapsamında, Türkiye genelinde 81 ilde 500 bin sosyal konut inşa edilecek. Bu kapsamda Hakkâri genelinde toplam 1.557 konut yapılacağı açıklandı.

Başkan Kaya, paylaşımında Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde Türkiye tarihinin en büyük sosyal konut hamlesinin hayata geçirildiğini belirterek,

“Yüzyılın Konut Projesi ile dar gelirli her vatandaşımız için ‘Ev Sahibi Türkiye’ ideali gerçeğe dönüşüyor.” ifadelerini kullandı.
Hakkâri merkez, ilçe ve beldelerinde inşa edilecek modern, güvenli ve sosyal donatılara sahip konutlarla birlikte dar gelirli vatandaşlara yeni yaşam alanları kazandırılacak.

Başkan Kaya, “Milletimizin yuvası güçlendikçe, Türkiye Yüzyılı daha da sağlamlaşıyor. Hakkâri Merkez, ilçeler ve beldelerimize yapılacak 1.557 konut hayırlı olsun,” diyerek projelerin kısa sürede hayata geçirileceğini belirtti.

Muhabir: Hamza ER