HAKKARİ-Gece saatlerinden itibaren etkisini artıran kar, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte ortaya kartpostallık görüntüler çıkardı. Özellikle yüksek kesimlerde kar kalınlığı artarken, mahalle araları ve sokaklar da beyaza büründü.
Kent merkezine bağlı Karşıyaka Mahallesi Pirodan mevkii, kar yağışının ardından en dikkat çeken noktalardan biri oldu. Beyaz örtüyle kaplanan evler, ağaç dallarında biriken kar taneleri ve sisle bütünleşen dağ manzarası görenleri hayran bıraktı.
Ortaya çıkan eşsiz manzaralar, Ressam Baki Balıkesir tarafından objektife yansıtıldı. Balıkesir’in Pirodan mevkiinde çektiği fotoğraflar kısa sürede sosyal medyada büyük beğeni topladı. Paylaşılan karelerde, Hakkari’nin doğal güzelliği bir kez daha gözler önüne serildi.
Kar yağışının kentte günlük yaşamı yer yer zorlaştırmasına rağmen, ortaya çıkan görüntüler kışın büyüleyici yüzünü yansıttı.
Karın ardından oluşan bu manzaralar, Hakkari’nin kış aylarındaki doğal güzelliğini bir kez daha gözler önüne sererken, sosyal medyada paylaşılan kareler kente dair olumlu bir tablo ortaya koydu.








