Hakkari-Çukurca karayolundaki Olgunlar köyünde kontrolden çıkarak Zap’a uçan araçtan yaranan ve sonrasında yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan 30 yaşındaki Matematik Öğretmeni Ayşe Koç Yıldız’ın okulunda hüzün ve sessizlik hakim.

Kent merkezindeki Şehit Çetin Deniz Ortaokulunda düzenlenen programda, mesai arkadaşları ve öğrencileri, Yıldız'ın masasına fotoğrafını yerleştirdi, çiçeklerle süsledi.

Okulun personeli, öğretmen ve öğrenciler, programda duygusal anlar yaşadı.

Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Naci Atan, geçen yıl kente atanan Yıldız'ı trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Yıldız'a Allah'tan rahmet dileyen Atan, "Ayşe hocamız için Allah'tan rahmet diliyoruz. Polis memuru olan eşinin de şu anda tedavisi sürüyor. Ona da acil şifalar diliyoruz. Ayşe öğretmenimiz bütün öğrencilerin ve öğretmenlerin gönlünde taht kurmuş." dedi.

Dün, Hakkari-Çukurca kara yolundaki Olgunlar köyü yakınında otomobilin Zap Suyu'na devrilmesi sonucu Ayşe Koç Yıldız hayatını kaybetmiş, polis memuru eşi Cihat Yıldız ağır yaralanmıştı.

Muhabir: Haber Merkezi