YÜKSEKOVA-Yüksekova ilçesine bağlı Bağdaş (Peranis) köyünde silahla yaralanmasının ardından tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 22 yaşındaki Savaş Kılıç için kurulan taziye sona erdi. Kılıç ailesi, bu süreçte kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, gösterilen dayanışmanın acılarını hafiflettiğini ifade etti.
Silahla yaralı halde bulunmasının ardından Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Savaş Kılıç, yoğun bakım ünitesinde günlerce yaşam mücadelesi verdi. Tedavi sürecinde yapılan acil kan bağışı çağrısına Hakkâri ve Yüksekova'dan çok sayıda vatandaş destek verirken, doktorların tüm müdahalelerine rağmen genç kurtarılamadı.
Taziyenin sona ermesinin ardından açıklama yapan Kılıç ailesi, cenazeye ve taziyeye katılarak acılarını paylaşan, telefonla arayan, mesaj gönderen ve dualarıyla yanlarında olan herkese teşekkür etti.
Aile, özellikle hastanedeki kritik tedavi sürecinde yapılan kan bağışı çağrısına duyarsız kalmayarak destek veren vatandaşların bu dayanışmasını hiçbir zaman unutmayacaklarını belirtti.
Yayımlanan teşekkür mesajında, "Bu zorlu süreçte bizleri bir an olsun yalnız bırakmayan tüm akraba, dost, komşu ve hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyoruz. Allah hepinizden razı olsun. Acımızı paylaşarak yükümüzü hafifleten herkese minnettarız." ifadelerine yer verildi.
Kılıç ailesi, gösterilen ilgi ve manevi desteğin kendilerine güç verdiğini belirterek, Hakkâri halkına ve emeği geçen herkese şükranlarını sundu.


