HAKKARİ-Programa Hakkari Valisi İbrahim Taşyapan, vali yardımcıları ve Vali Taşyapan’ın eşi katıldı. Hakkari Belediye Başkan Yardımcıları Hamit Zibek ve Hikmet Yaşar, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ayhan Tunç ile Yaşlı Yaşam Merkezi Sorumlusu Yasemin Önal da programda yer aldı.

2-2955

Büyükler onuruna düzenlenen yemek programında davetliler aynı sofrayı paylaşırken samimi sohbetler edildi. Müzik dinletileriyle keyifli vakit geçiren yaşlılar, kendileri için hazırlanan etkinlikte unutulmaz bir gün yaşadı.

Hakkari'de kullanılmayan okul binasında çıkan yangın söndürüldü
Hakkari'de kullanılmayan okul binasında çıkan yangın söndürüldü
İçeriği Görüntüle

4-1385

Buluşmada, yaşlıların sosyal yaşamda daha aktif yer almasının ve kendilerini değerli hissetmelerinin önemine dikkat çekildi. YADES Birimi ve Yaşlı Yaşam Merkezi’nin çalışmalarıyla yaşlı vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt verilmesinin yanı sıra sosyal hayata katılımlarının artırılması ve yalnızlık duygularının azaltılması hedefleniyor.

7-399

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü vesilesiyle düzenlenen programın, kuşaklar arasında gönül bağını güçlendirdiği belirtildi. Paylaşılan sofranın, sıcak sohbetlerin ve büyüklerin yüzündeki tebessümün öne çıktığı buluşma, günün anısına yapılan kutlamalarla sona erdi.

6-552

Hakkari Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü YADES Birimi ile Yaşlı Yaşam Merkezi, tüm büyüklerin 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutlayarak sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice yıllar diledi.

5-822

Muhabir: Zeki DARA