HAKKARİ - İçişleri Bakanlığı, Hakkari ve Van'da uyuşturucu madde imalatçısı ve satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 320 kilo uyuşturucu maddenin ele geçirildiğini açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Jandarma Genel Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ile Cumhuriyet Başsavcılıkları koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Hakkari ve Van İl Jandarma Komutanlıklarınca operasyonlar gerçekleştirildi.

Hakkari’de genç çiftlere 500 bin çeyiz desteği
Hakkari’de genç çiftlere 500 bin çeyiz desteği
İçeriği Görüntüle

Yürütülen istihbari çalışmalar sonucunda düzenlenen operasyonlarda 198 kilogram esrar, 112 kilogram metamfetamin ve 10 kilogram eroin ele geçirildi.

Operasyonlar kapsamında uyuşturucu ticareti yaptığı değerlendirilen 15 şüpheli zehir taciri yakalanarak gözaltına alındı.

Açıklamada, uyuşturucu ile mücadelenin ülke genelinde kararlılıkla sürdüğü vurgulanarak, operasyonu gerçekleştiren jandarma ekipleri ve Cumhuriyet Başsavcılıklarına teşekkür edildi.

Muhabir: Zeki DARA