HAKKARİ – Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı seçimleri tamamlandı. Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen olağan kongrede oy verme işleminin ardından sayım yapıldı.
Toplam 348 delegenin bulunduğu kongrede 213 delegenin oyunu alan mevcut başkan Abdi Arslan, yeniden başkanlığa seçildi. Rakibi Fuat Özbeg ise 34 oy aldı. Kongrede 99 delegenin sandığa gitmediği belirtildi.
Seçim sonuçlarına göre Abdi Arslan, Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevini bir dönem daha sürdürecek.
Seçim Sonrası açıklamada bulunan Arslan , kendisini yeniden bu göreve layık gören şoför esnafına teşekkür etti.
Başkan Arslan konuşmasını şu şekilde sürdürdü.'' Bu çetin kış gününde buraya gelip bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bugün bu salonda kaybeden olmadı. Bu salonda Fuat Özbeg kazandı. Abdi Arslan kazandı. Bu salonda Kardeşlik kazandı. Hakkari kazandı. Bizler Kardeş olmaya devam edeceğiz.''







