• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.700 %0.55
  • ETHERIUM 3.307 %2.45
12°

Türkiye Haberleri

Türkiye haberleri ve güncel Türkiye gelişmeleri, Türkiye ile ilgili tüm video, Türkiye fotoğrafları ve Türkiye haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 42 ilde düzenlenen "Narkoçelik-14" operasyonlarında 321 şüphelinin yakalandığını, 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin adet...

Güncel

Erzincan'ın Tercan ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Güncel

Türkiye'nin büyük bölümünde geçen yıl yaz aylarında günlerce etkili olan kavurucu sıcakların, bu sene de rekor seviyelerde seyretmesi bekleniyor.

Hakkari Haberleri

Ortadoğu Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından "1991Yılında Irak'tan Türkiye'ye Doğru Kürt Göçü" konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Dünyadan

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Matthew Miller, Türkiye'nin ABD’nin önemli bir müttefiki olduğunu söyledi.

Siyaset

Erdoğan ile Muhammed Şiya Sudani, arasında, iki ülke arasında gerçekleştirilecek 26 iş birliği anlaşmasına imza atıldı.

Sağlık

Hıfzıssıhha-Türkiye Aşı ve Biyoteknolojik Ürün Araştırma ve Üretim Merkezi'nin ilk etap inşaatı tamamlanma noktasına geldi.

Ekonomi

IMF Direktörü Alfred Kammer, Türkiye'yi desteklemeye yönelik herhangi bir IMF programına ilişkin görüşme yok" dedi.

Güncel

TKYB Dünya Bankası ile sanayi işletmelerinin hava kirletici madde ve sera gazı emisyonlarını azaltmaları amacıyla 416 milyon dolarlık kredi anlaşması...

Ekonomi

Türkiye'deki reform programını desteklediklerini belirten İMF Direktörü, "Türkiye'yi desteklemeye yönelik herhangi bir IMF programına ilişkin görüşme yok." dedi.

Ekonomi

İsrail'in İran'a saldırdığı yönünde haberlerin çatışmaların Orta Doğu'ya yayıldığı endişelerini kuvvetlendirmesinin ardından güvenli liman altından rekor geldi.

Siyaset

AB Komisyonu tarafından hazırlanan Ortak Bildirimde yer alan tavsiyelere ilişkin somut bir karar alınamaması ciddi bir tutarsızlıktır" denildi.