• DOLAR 32,11 %-0.19
  • EURO 35,15 %-0.03
  • ALTIN 2.471,23 %0.14
  • BİST100 10.159 %0.00
  • BITCOIN 65.600 %6.6
  • ETHERIUM 3.002 %3.78
12°

Tepki Haberleri

Tepki haberleri ve güncel Tepki gelişmeleri, Tepki ile ilgili tüm video, Tepki fotoğrafları ve Tepki haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Hakkari Haberleri

İbrahim Oktugan’ın 5 ay önce okuldan uzaklaştırılan Y.K. tarafından odasında silahla vurularak öldürülmesine yönelik tepkiler büyüyor.

Bölge Haberleri

Şırnak’ta sivil toplum kuruluşları, 2019 yılından bu yana bitirilemediği ileri sürülen Cizre-Silopi kara yolundaki çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Bölge Haberleri

Diyarbakır'da tacizci sanılarak vahşice öldürülen Ergün Arslan'ın kardeşi, sanıklara uygulanan ceza indirimine tepki gösterdi.

Siyaset

AB Komisyonu tarafından hazırlanan Ortak Bildirimde yer alan tavsiyelere ilişkin somut bir karar alınamaması ciddi bir tutarsızlıktır" denildi.

Bölge Haberleri

İsral’in Filistin’e yönelik saldırılarına tepki için yola bisikletle devam eden 4 çocuklu Fransız aile Şırnak’ın Silopi ilçesine ulaştı.

Hakkari Haberleri

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde direksiyon eğitmenleri, yollarda oluşan çukurlara tepki amaçlı yolu trafiğe kapattı.

Hakkari Haberleri

HESOB Muharrem Tekin Hakkari'de TYP kapsamında yapılacak alımlara tepki gösterdi.

Güvenlik

Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, internette 5 kilosu 750 liraya satılan sucuk reklamına tepki gösterdi.

Hakkari Haberleri

DEM PARTİ Hakkari İl Örgütü, AK Partinin seçim bürosunun önünde düzenlediği '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' etkinliğine basın açıklamasıyla tepki...

Hakkari Haberleri

Hakkari'de Atlılar Caddesinde 5 gündür patlayan ve sokağı buz pisti dönüşmesine neden olan duruma vatandaş tepki gösterdi.

Hakkari Haberleri

Hakkarili vatandaşlar AK Parti Belediye Başkan Adayı İsmet Ölmez vaatleri arasında olan ücretsiz toplu taşımanın sağlıklı yapılamamasına tepki gösterdi

Hakkari Haberleri

Hakkari’de yaz aylarında doğalgaz çalışması için kazılan okul yolunun düzeltilmemesi velilerin tepkisine neden oldu.