• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 67.350 %0.07
  • ETHERIUM 3.125 %-0.41
17°

Stk Haberleri

stk haberleri ve güncel stk gelişmeleri, stk ile ilgili tüm video, stk fotoğrafları ve stk haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Hakkari Haberleri

Aralarında Hakkari Baro Başkanı Avukat Ergün Canan'ın da bulunduğu Yüksekova'daki STK temsilcileri Vali Çelik'i makamında ziyaret etti.

Hakkari Haberleri

Hakkari'de üniversite öğrencileri tarafından düzenlenen yürüyüşle İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları protesto edildi.

Hakkari Haberleri

Hakkari'de önemli meslek kuruluşları ile sivil toplum örgütü temsilcilerinin içinde yer aldığı STK platformu Kürtçe Türkçe 1 Mayıs mesajı yayımladı.

Hakkari Haberleri

Hakkari’deki Sivil Toplum Örgüleri, Van’da düzenleyecekleri ‘1 Mayıs Bölge Mitingi’ için basın açıklaması düzenledi.

Hakkari Haberleri

Van’da DEM Parti, adayı Abdullah Zeydan’ın kazandığı seçimin ardından mazbatanın Ak Partili Abdulahat Arvas'a verilmesine bir tepki de Hakkari’deki sivil...

Hakkari Haberleri

Hakkari'nin Derecik ilçesindeki Düve mezrasına X- Ray cihazı kurulduğu iddiası ile bölgede inceleme yapan STK temsilcileri gözlemlerini raporlaştırdı.

Siyaset

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Kadıköy'de STK temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya geldi.

Hakkari Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi Hakkari Belediye Başkan Adayı Cüneyt Özbek, seçim çalışmaları kapsamında Hakkari'deki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti.