• DOLAR 32,27 %0.03
  • EURO 34,73 %0.03
  • ALTIN 2.403,15 %0.12
  • BİST100 10.255 %-0.78
  • BITCOIN 62.711 %-2.47
  • ETHERIUM 3.017 %-2.86
9°

Recep Tayyip Erdoğan Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan haberleri ve güncel Recep Tayyip Erdoğan gelişmeleri, Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili tüm video, Recep Tayyip Erdoğan fotoğrafları ve Recep Tayyip Erdoğan haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Güncel

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile AK Parti Genel Merkezi'nde bir...

Güncel

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan:, "Nüfusunun yüzde 71'i deprem riski yüksek yerlerde ikamet eden Türkiye için kentsel dönüşüm çalışmaları, tercihten öte zorunluluktur." dedi.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "CHP Genel Başkanı Özel ile önümüzdeki hafta bir araya geleceğiz." dedi.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyaretlerde bulunmak üzere Irak'ın başkenti Bağdat'a ulaştı.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 yıl aradan sonra Irak'a resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. Erdoğan, Bağdat ve Erbil hattında üst düzey...

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis grup toplantısında yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimlerinin yerel seçim olduğunu, hala iktidarda olduklarını söyledi.

Güncel

Bu yıl öğretmen atamaları ne zaman yapılacak' soruları hız kazanırken, konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama geldi.

Güncel

İYİ Parti’den Genel Başkan Meral Akşener ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayramda yaptığı telefon görüşmesine ilişkin açıklama geldi.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel dün Ramazan Bayramı nedeniyle

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.