• DOLAR 32,23 %0.16
  • EURO 35,06 %0.17
  • ALTIN 2.497,97 %-0.50
  • BİST100 10.767 %0.25
  • BITCOIN 71.097 %6.44
  • ETHERIUM 3.676 %18.77
15°

Polis Haberleri

Polis haberleri ve güncel Polis gelişmeleri, Polis ile ilgili tüm video, Polis fotoğrafları ve Polis haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Güvenlik

Arnavutköy'de polis ile kontrol etmek istediği şüpheliler arasında çıkan çatışmada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Güvenlik

Çorum'da, polis memuru Hüseyin Ç. (45), tartıştığı komşusu malulen emekli uzman çavuş Fatih Afacan'ı (40) tabancayla vurarak öldürdü.

Yaşam

Dicle Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kılıç, akbabaların ‘sağlık polisi’ olarak kabul edildiğini belirtti.

Dünyadan

Operasyonda çıkan çatışmada aralarında ABD federal kolluk kuvveti Marshals ekiplerinin de bulunduğu 4 polis hayatını kaybetti.

Bölge Haberleri

Adıyaman'da polis memuru ateş ettiği 2 meslektaşını yaralarken, kendisi de meslektaşları tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Bölge Haberleri

Malatya'da polis memuru İbrahim Ergin, arazi meseli yüzünden çıkan tartışmada ağabeyi Mehmet Ergin'i (44) beylik tabancasıyla vurarak öldürdü.

Bölge Haberleri

Kayseri'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla trafik polisi üniforması giyen çocuklar denetime katıldı, hatalı park yapan sürücülere...

Bölge Haberleri

23 Nisan kutlamaları sırasında "Ey Müslümanlar puta tapmayın" diye bağıran kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Güvenlik

Eşi ve 2 çocuğunu rehin alıp, 3 saat bıçakla direndikten sonra polisin müdahalesi ile gözaltına alınan firari hükümlü tutuklandı.

Hakkari Haberleri

Hakkari'de polis "Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri ile Servis Araçları Denetimi" uygulaması kapsamında denetim gerçekleştirildi.

Hakkari Haberleri

Hakkari'de Emniyet Müdürlüğü ekiplerince çocuk ve gençlerin korunmasına yönelik çalışmalar kapsamında okul ve çevrelerinde denetim yapıldı.

Güvenlik

Suçüstü yakalanınca polisin elini ısıran hırsızlık şüphelisi kadın, 10 ayrı suçtan toplam 19 yıl 15 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranıyormuş