• DOLAR 32,24 %-0.01
  • EURO 34,83 %0.42
  • ALTIN 2.417,16 %1.00
  • BİST100 10.269 %0.21
  • BITCOIN 61.966 %-0.38
  • ETHERIUM 3.013 %0.43
13°

Mardin Haberleri

Mardin haberleri ve güncel Mardin gelişmeleri, Mardin ile ilgili tüm video, Mardin fotoğrafları ve Mardin haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Güvenlik

Mardin'de araçlarını durdurdukları Iraklıların paralarını gasbeden çeteye yapılan operasyonun ardından 2 kişi tutuklandı.

Yaşam

Mardin'in Savur ilçesinde dün etkili olan sağanak sırasında kırsal alana yıldırım düştü. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Bölge Haberleri

Mardin'de disiplin ve devamsızlık cezalarıyla okuldan atılan kız öğrenci silahla okulun kapısına gelip havaya ateş açtı; gözaltına alındı.

Bölge Haberleri

Mardin'in Artuklu ilçesinde komşularının köpeğinin saldırısına uğrayan Bilal Çağlar, başından ve kolundan yaralandı.

Bölge Haberleri

Uçuruma düşen minibüste hayatını kaybeden 4 tarım işçisi, memleketleri Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yan yana toprağa verildi.

Güncel

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden Diyarbakır ve Mardin belediyeleri için müfettiş görevlendirildiğini açıkladı.

Bölge Haberleri

DEM Parti’nin kazandığı Mardin Büyükşehir Belediyesi'nin 3 milyar 502 milyon TL borcu olduğu ortaya çıktı.

Bölge Haberleri

Açık hava müzesi konumundaki medeniyetler şehri Mardin, Ramazan Bayramı tatilinde yerli ve yabancı turistlerle doldu.

Bölge Haberleri

Mardin’in Nusaybin ilçesinde otomobil ile çarpışarak alev alan motosikletin sürücüsü 28 yaşındaki Sabatullah Karataş hayatını kaybetti.

Güvenlik

Mardin'in Nusaybin ilçesinde TIR'ın çarptığı otomobilde bulunan 3 yaşındaki Şerzan Botan Abay yaşamını yitirdi, 1'i çocuk 4 kişi yaralandı.

Bölge Haberleri

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde özel halk midibüsü ile TIR'ın çarpıştığı kazada 18 kişi yaralandı.

Güvenlik

Mardin'de seyir halindeki otomobilde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangın anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.