• DOLAR 32,22 %-0.08
  • EURO 34,68 %-0.01
  • ALTIN 2.409,67 %0.68
  • BİST100 10.260 %0.12
  • BITCOIN 61.630 %-0.28
  • ETHERIUM 2.986 %-0.53
15°

Düştü Haberleri

düştü haberleri ve güncel düştü gelişmeleri, düştü ile ilgili tüm video, düştü fotoğrafları ve düştü haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Yaşam

Mardin'in Savur ilçesinde dün etkili olan sağanak sırasında kırsal alana yıldırım düştü. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Güvenlik

Otobüsünün açık olan kapısından dengesini kaybedip düşerek ağır yaralanıp, entübe edilen Hatice Sabahi, tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra yaşamını...

Güvenlik

Sivas'ta, çalıştığı inşaatın 6’ncı katından düşen kalıp ustası 52 yaşındaki Fahri Arı hayatını kaybetti.

Bölge Haberleri

Batman’ın Sason ilçesinde kontrolden çıkarak dereye düşen ve 600 metre sürüklenen hafif ticari araç, iş makineleriyle kurtarıldı. Kazada 2 kişi...

Bölge Haberleri

Siirt'te, 60 yaşındaki Ahmet Yıldız, pancar toplarken dengesini kaybedip 150 metre yüksekten kayalıklara düştü. Yıldız, hayatını kaybetti.

Güvenlik

Adana'nın Kozan ilçesindeki Kavşak Bendi Barajı Gölü'nde balık tutarken suya düşen Oktay Sarıtiken kayboldu. Sarıtiken'in bulunması için çalışma başlatıldı.

Bölge Haberleri

Başkale ilçesinde kardan kapanan Doyum Mezrası yolunda karla mücadele çalışması sırasında çığ düştü.

Güvenlik

Malatya'da, evlerinin önünde oyun oynerken içi dolu su kuyusuna düşen 7 yaşındaki Ali Ces, hayatını kaybetti.

Bölge Haberleri

Pancar toplamak için çıktığı kayalıklardan dengesini kaybederek düşen 72 yaşındaki Cemal Babayiğit, hayatını kaybetti.

Bölge Haberleri

Kızıltepe'de, 3 katlı binanın damına kurutmaya bıraktığı halıları toplarken dengesini kaybedip havalandırma boşluğuna düşen kadın kaybetti.

Güvenlik

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bayram temizliği yaparken 6’ncı kattan düşen 62 yaşındaki Nurhan Doğan hayatını kaybetti.

Güvenlik

TIR'ın üzerindeki alçıpan malzemelerin üzerine düştüğü otomobilde sürücü Çetin Karaşin öldü, araçlardaki 4 kişi ağır yaralandı.