• DOLAR 32,27 %0.07
  • EURO 34,71 %0.07
  • ALTIN 2.397,52 %0.18
  • BİST100 10.254 %0.06
  • BITCOIN 61.334 %-1.56
  • ETHERIUM 2.977 %-0.77
7°

Dem Parti Haberleri

Dem Parti haberleri ve güncel Dem Parti gelişmeleri, Dem Parti ile ilgili tüm video, Dem Parti fotoğrafları ve Dem Parti haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Güncel

Urfa’nın Birecik ilçesinde DEM Parti bürosuna silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda büronun camlarına 14 mermi isabet etti.

Güncel

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tuncer Bakırhan ve Tülay Hatimoğulları yeni anayasa ve gündemdeki gelişmelere ilişkin CHP’yi ziyaret etti.

Bölge Haberleri

Tunceli Belediyesi'nde DEM Parti'li yönetim, önceki başkan Fatih Mehmet Maçoğlu’ndan kalan borçları açıkladı.

Hakkari Haberleri

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Hakkari İl Örgütü 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısı ile bir mesaj...

Bölge Haberleri

DEM Partili Belediye Başkanı Mehmet Begit ve 4 meclis üyesi partilerinden istifa ettiğini açıkladı.

Hakkari Haberleri

DEM Parti Hakkari Milletvekili Öznur Bartın,  Merkeze bağlı Kavaklı Köyünde devam eden 'Maden Ocakları' protestosunu Meclis gündemine taşıdı.

Hakkari Haberleri

Adalet Bakanı Tunç, DEM Partisi'ne kapatma davası açma çağrılarının ardından DEM partili belediyelere ilişkin açıklamada bulundu.

Siyaset

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Devlet Bahçeli'nin DEM Parti kapatılmalıdır çağrısının ardından Gazeteciler ile konuşmasını değerlendirdi.

Siyaset

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Hakkari Haberleri

Dem Parti Hakkari heyeti, Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Zeydan ve Şedal'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Güncel

Yerel seçimlerde 4 milletvekilinin belediye başkanı seçilmesiyle CHP'nin sandalye sayısı 125'e; TBMM'de toplam milletvekili sayısı 594'e indi.

Bölge Haberleri

Van’da seçim sonuçları sonrası başlayan eylemler sırasında gözaltına alınan Muhammed Orhan serbest bırakıldı.