• DOLAR 32,22 %0.16
  • EURO 35,13 %0.07
  • ALTIN 2.466,73 %-0.04
  • BİST100 10.175 %0.16
  • BITCOIN 66.065 %5.87
  • ETHERIUM 2.993 %3.03
13°

Cenaze Haberleri

cenaze haberleri ve güncel cenaze gelişmeleri, cenaze ile ilgili tüm video, cenaze fotoğrafları ve cenaze haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Kültür & Sanat & Magazin

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer, 84 yaşında hayatını kaybetti. Gökçer'in cenazesi yarın Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Güvenlik

ABD’de ölü bulunan sosyal medya fenomeni Yağmur’un cenazesi, otopsi için Adana’daki mezarından çıkarıldı.

Bölge Haberleri

3 kişilik aileyi yakarak öldürüp, cezaevinde intihar eden Halil Evcibağ'ın cenazesi, köyünde istenmeyince kent merkezinde mezarlığa defnedildi.

Bölge Haberleri

Annesini ve kız kardeşini öldürdükten sonra intihar eden Uğur Falay'a tepki gösterenler cenazesinde tabuta sırtlarını döndü.

Güvenlik

Kamboçya'da kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybeden Ufuk Öntürk'ün cenazesi Türkiye'ye getirildi.

Bölge Haberleri

Mardin'de vasiyeti üzerine Abdullah Akak'ın cenazesini köye defnetmek isteyen yakınlarına, husumetlileri engel oldu. Cenaze, başka mezarlığa defnedildi.

Bölge Haberleri

Kullandığı otomobiliyle kaza yaparak hayatını kaybeden Ümit Şahin ile yanındaki ağabeyi Davut Şahin'in cenazeleri Van'a getirildi.

Bölge Haberleri

Geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Şırnak İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Suat Altın'ın cenazesi Bingöl'ün Solhan ilçesinde toprağa verildi.