• DOLAR 32,25 %0.02
  • EURO 34,72 %0.09
  • ALTIN 2.402,24 %0.37
  • BİST100 10.248 %0.00
  • BITCOIN 61.800 %-1.12
  • ETHERIUM 2.992 %-0.86
7°

Bursa Haberleri

Bursa haberleri ve güncel Bursa gelişmeleri, Bursa ile ilgili tüm video, Bursa fotoğrafları ve Bursa haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Güvenlik

Bursa'nın İnegöl ilçesinde iflas eden mobilya firmasının önüne TIR'larla gelen alacaklılar, eşyaları yağmalamaya çalıştı.

Bölge Haberleri

Bursa'da yaya geçidinden yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı Tuba Çival (39) öldü.

Güvenlik

Bursanın'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkıp karşı şeride geçen otomobil, TIR'la çarpıştı.

Güvenlik

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde ailesinin haber alamadığı kişi kendilerine ait meyve bahçesinde başından vurulmuş halde ölü bulundu.

Bölge Haberleri

Bursa'da, çocuklar arasında sokakta çıkan kavgada bıçaklanan Abdullah A. (13), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Güncel

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem kent merkezi ile ilçelerde hissedildi.

Bölge Haberleri

Bursa'nın İnegöl ilçesinde otomobil ile özel halk otobüsünün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si sürücü 8 kişi yaralandı.

Bölge Haberleri

Bursa'da turistleri taşıyan otobüs kontrolden çıkıp tur aydınlatma direğine çarpması sonucu 1’i ağır olmak üzere 10 turist yaralandı.

Güvenlik

Bursa'nın Harmancık ilçesinde bulunan bir krom madeninde meydana gelen göçükte işçi Beytullah Çuhadar (37), hayatını kaybetti.

Güvenlik

Bursa'da, babası S.Y. ile tartışan Abdulsamet Y., pompalı tüfekle önce babasını ardından da kavgayı ayırmaya çalışan annesi Z.Y. ve kardeşi...

Siyaset

AK Partili Samsun Lâdik Belediye Başkanı ve Bursa Kestel Belediye Başkanı, partilerinden istifa ederek Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkan adayı...

Bölge Haberleri

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 19 yaşındaki genç, tartıştığı babasını ve araya giren annesiyle kardeşini pompalı tüfek ve bıçakla öldürdü.