• DOLAR 32,30 %-0.13
  • EURO 34,80 %-0.06
  • ALTIN 2.404,94 %0.48
  • BİST100 10.233 %-0.42
  • BITCOIN 64.500 %1.16
  • ETHERIUM 3.171 %1.31
4°

Bahar Haberleri

bahar haberleri ve güncel bahar gelişmeleri, bahar ile ilgili tüm video, bahar fotoğrafları ve bahar haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Hakkari Haberleri

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kadınlar, bahar mevsimi ile sarı çiçekler açan ovada, peynir ve çeşitli yemek yapımında kullanılan otları toplamaya başladı.

Bölge Haberleri

Van Çatak ilçesine bağlı kırsal mahallede hayvanlar merada otlatılırken, 16 kilometre ilerisindeki Bahçesaray kara yolunda metrelerce var.

Yaşam

Van'ın Çatak ilçesinde belediye tarafından başlatılan, vatandaşların da destek verdiği bahar temizliği çalışmaları devam ediyor.

Hakkari Haberleri

Şemdinli Belediyesi baharın gelmesiyle birlikte park ve bahçelerde bakım ve temizlik çalışması başlattı.

Yaşam

Van'da düzenlenen bahar şenliği etkinliğine katılan kadınlar, halat çekme, çuval ve yumurta taşıma yarışması yaparak eğlenceli anlar yaşadı.

Bölge Haberleri

Baharın gelişiyle canlanan doğa endemik süs bitkilerinin dolunayla bütünleştiği anlar güzel görüntüler oluşturdu.

Bölge Haberleri

Van Muradiye'de, nisanda da kar kalınlığının yer yer 2 metreyi bulması nedeniyle bahar aylarında kıştan kalma günler yaşanıyor.

Hakkari Haberleri

Hakkari Şemdinli’de bahar mevsiminin gelmesiyle beraber ilçede yaşayan çiftçilerin tarla, bağ ve bahçe mesaisi başladı.

Bölge Haberleri

Van’da en çok ziyaret edilen yerlerin başında gelen Van Gölü’ndeki Akdamar Adası, badem ağaçlarının çiçek açmasıyla renk cümbüşüne dönüştü.

Hakkari Haberleri

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kış mevsimi boyunca ahırlarda tutulan hayvanlar, baharın gelişiyle birlikte meralara çıkarılmaya başlandı.

Hakkari Haberleri

Hakkari kent merkezinde baharın gelmesiyle birlikte vatandaşlar bahçelerinde ekim yapabilmek için hazırlıklara başladı.

Yaşam

Küçükbaş hayvan yetiştiriciliğinin önemli merkezlerinden Muş'ta, havanın ısınmasıyla besiciler sürülerini meralarda otlatmaya başladı.