Polis Evi’nde organize edilen programa Vali İdris Akbıyık, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Piyade Komando Albay Hamdi Ünal Akmeşe, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Balık, Vali Yardımcıları Aziz Gölbaşı ve Mustafa Duruk, Gazeteci Yavuz Donat,  İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yavuz Öztürk, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Hakkari Barosu Başkanı Av. Zeydin Kaya, kurum müdürleri ve polis memurları katıldı.

Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından Hakkari Müftüsü Faruk Gürbüz tarafından dua yapıldı.

Programda bir konuşma yapan Vali İdris Akbıyık, Ramazan ayının tamamını toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelerek geçireceklerini belirtti. Şehit aileleri, engelliler ve öğrencilerle bir araya gelerek iftar açtıklarını dile getiren Vali İdris Akbıyık, şunları kaydetti:

"Bugün de polisimiz ve kurum amirlerimizle bir araya geldik. Ramazan ayı bitene kadar toplumun her kesimiyle bir araya geleceğiz. Önümüzdeki günlerde askerlerimizle iftar açığız. Toplumun her kesiminin duygu ve düşüncelerini bu vesileyle anlamış olacağız. Polis, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayan bir kurum. Hakkâri’mizde son yıllarda çok güzel bir huzur ortamı var. Çok şükür bizi üzecek, kamuoyunun vicdanını sızlatacak bir olay meydana gelmiyor. Burada güvenlik güçlerimizin büyük emekleri var. Ben buradan hepsine teşekkür ediyorum".

Daha sonra Vali İdris Akbıyık,  Gazeteci Yavuz Donat ve beraberindeki protokol üyeleri, Hakkari çarşı merkezinde vatandaşlarla bir araya gelip, sohbet ettiler.

yemek-(1).jpg

yemek-(2).jpg

yemek-(3).jpg

yemek-(4).jpg

Editör: Haber Merkezi