Hakkari Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü 31 Mart Mahalli idareler Genel seçimlerinde seçilerek göreve başlayan merkez mahalle muhtarları ile tanışma ve muhtarlara ‘Kadına Şiddet’ konulu bir toplantı yapıldı.

Kurumun toplantı salonunda verilen seminere Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulhalim Ünalan, kurumda görevli birim yetkilileri ve mahalle muhtarları katıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulhalim Ünalan seminere katılan muhtarlara görevlerinin hayırlı olması dileğinde bulundu ve başarılar diledi.

Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürlüğü tarafından, kent merkezine bağlı mahallelerde görev yapan muhtarlara yönelik, Bakanlığın çalışma alanı kapsamında  ’Kadına Yönelik Şiddet ve Erken Yaşta Zorla Evliliklerle Mücadele’’ konulu seminer verildi.

Kadınla mücadele konusunda muhtarların görev ve sorumluluklarının da anlatıldığı toplantıda kadına yönelik şiddetle mücadelede muhtarlarla işbirliğinin önemi vurgulandı.

Hakkari Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürlüğü’nün kent merkezi ve ilçeler ile köylerde yeni dönemde seçilen tüm muhtarlara yönelik kadına yönelik şiddet ve erken yaşta zorla evliliklerle mücadele konularında bilgilendirme çalışmalarına devam edeceği öğrenildi.

İsmet Ölmez'den hakkındaki iddialara ilişkin önemli açıklama İsmet Ölmez'den hakkındaki iddialara ilişkin önemli açıklama

Editör: Zeki DARA