Hakkari Üniversitesinde yürütülmekte olan kalite çalışmaları kapsamında, akademik ve idari birimlerde görevli personelin çalışmalarında göstermiş oldukları üstün başarı ve hizmetlerin değerlendirilmesi, performanslarının artırılması ve çalışmalarının desteklenmesi amacıyla ödül töreni düzenlendi. 

Hakkari Üniversitesinin akademik ve idari personelinin hizmetlerinin değerlendirilmesi, performanslarının artırılması ve çalışmalarının desteklenmesi amacıyla üniversitenin ödül yönergesi kapsamında 2023 yılı başarı ödülleri verildi.

Üniversitenin İnternet sayfasında yer alan bilgiye göre, programın açılış konuşmasısını yapan Hakkari Üniversitesi Rektör Yardımcımcısı Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan, üniversitedeki bilimsel çalışmalara değindi.

Hakkari Üniversitesindeki akademik ve idari personelin çabalarını taktirle karşıladığını kaydeden Taylan, "Üniversitemizin başarısını daha yukarılara taşımak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün kurumumuzda başarılı çalışmalar yapan akademik ve idari personelimizin ödül töreni için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Üstün gayret göstererek ödül almayı hak eden personelimizi tebrik ediyorum”  ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmasının ardından “Bilim, Araştırma, Proje ve Hizmet” kategorilerindeki ödüller sahiplerine takdim edildi.

Hakkarili çoban ayı saldırısı sonucu yaralandı Hakkarili çoban ayı saldırısı sonucu yaralandı

Editör: Zeki DARA