31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'den seçilen Şemdinli Belediye Başkanlığına seçilen Fahri Şakar'a tebrik ziyaretleri devam ediyor.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hakkari  Şube Başkanı Adnan Öveç'i ağılayan Şemdinli  Belediye Başkanı Fahri Şakar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Öveç'e teşekkür etti.

Şakar, ziyaretle ilgili şunları aktardı.

"Belediyemiz kadar iş insanları ve sivil toplum kuruluşlarına da iş düşüyor, STK temsilcileri bizleri mutlaka ziyaret etmeli, belediyemizin yapabileceği ilçemize ve vatandaşımızın yararına olan projeleri dile getirmeli. Bizler de proje ve halkımıza hizmet odaklı ve şeffaf bir yönetim olacağız. Şemdinli için kalıcı eserler bırakmayı hedefliyoruz" dedi.

Hakkari'de gösteri ve yürüyüşler yasaklandı Hakkari'de gösteri ve yürüyüşler yasaklandı

Hakkari MÜSİAD olarak  31 Mart yerel seçimlerini kazanan AK Partiden Şemdinli  Belediyesi Başkanı Fahri Şakar  tebrik eden Öveç,  Şehrin gelişimi için iş birliği halinde olunması gerektiğini ifade etti.

İş adamlarının, güven huzur ve istikrar istediğini belirten Öveç, şunları kaydetti. '' MÜSİAD Hakkari  Şubesi olarak kentin  refah seviyesinin ileri taşınması için çaba göstereceğini vurgulayarak, "Bu hususta şehrin ve vatandaşlarımızın yararına olan her projeye ortak ve destekleyici olacağız. Şemdinli Belediye Başkan'ı olarak seçilen Fahri Şakar'ı tebrik ediyor, başkanlığının hayırlara vesile olmasını umuyorum. Önümüzdeki dönemde Şemdinli için göstereceği çalışmalar yolunda kolaylıklar diliyorum" şeklinde konuştu.


 

Muhabir: Nirgül Uysal