HAKKARİ - Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Yüksekova Spor Kadın Futbol Takımı ile Galatasaray Gain arasında oynanacak karşılaşmanın yeri değiştirildi.
Daha önce Şemdinli İlçe Stadı’nda yapılması planlanan mücadele, saha şartlarının elverişsiz olması nedeniyle değişti. Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre karşılaşma, 14 Şubat Cumartesi günü saat 12.00’de Hakkâri Merzan Şehir Stadı’nda oynanacak. Ligde son haftalarda çıkış yakalayan ve 8 maçtır mağlubiyet yaşamayan Yüksekova Spor, 33 puanla 5. sırada yer alıyor. 48 puanla ligin 2. sırasında bulunan Galatasaray ise zirve takibini sürdürmek için sahaya çıkacak.
Zorlu müsabakada hakem Serkan Pınar görev yapacak. Pınar’ın yardımcılıklarını Rümeysa Gök ve İbrahim Yıldırım üstlenirken, dördüncü hakem olarak Adem Çelik sahada olacak. Karşılaşmanın gözlemciliğini ise Ümit Yıldırak yapacak.
Hakkari Temsilcisi Yüksekova Spor'un Trabzon Spor ve Amed Sportif Faaliyetler ile maçları hava muhalefeti nedeniyle ertelenmişti.




