HAKKARİ – Hakkari Valisi Ali Çelik, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
“Rahmet, mağfiret ve arınma kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek Berat Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın huzurunu yaşıyoruz. Berat Kandili; affın, bağışlanmanın ve gönüllerin manevi yüklerinden arınmasının sembolü olan müstesna bir gecedir.
Bu mübarek gecenin; kırgınlıkların sona ermesine, kardeşlik bağlarının güçlenmesine ve toplumsal dayanışmanın artmasına vesile olmasını temenni ediyorum.
Yüce Allah’tan, bu anlamlı gecede edilen duaların kabul olmasını; ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve bereket getirmesini diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm Hakkârili hemşehrilerimin ve İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum.”



