HAKKARİ- Gerçekleşen ziyarette, gençlik çalışmaları, eğitim faaliyetleri ve sivil toplum kuruluşlarının toplumsal hayattaki rolü üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
TÜGVA’nın Türkiye genelinde yürüttüğü projeler hakkında Vali Ali Çelik’e bilgi veren Genel Başkan İbrahim Beşinci, özellikle gençlerin sosyal, kültürel ve akademik gelişimine yönelik çalışmalara büyük önem verdiklerini ifade etti.
Vali Ali Çelik ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, gençlere yönelik yapılan her türlü yapıcı ve nitelikli çalışmanın desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Sivil toplum kuruluşlarının kamu kurumlarıyla iş birliği içerisinde hareket etmesinin önemine değinen Vali Çelik, bu tür ziyaretlerin ortak hedefler doğrultusunda güçlü bir iletişim zemini oluşturduğunu belirtti.
Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.
Ziyarette Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir, TÜGVA Hakkari Temsilciliğine seçilen Ayhan Demir ve yönetimi yer aldı.






