Siirt'te devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar göz önünde bulundurularak, valilik tarafından il genelinde faaliyet gösteren özel eğitim kursları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile kreş ve gündüz bakımevlerinin çalışmalarına 1 gün süreyle ara verildiği duyuruldu.

Ayrıca çocuğu kreş ve gündüz bakımevlerine devam eden kadın personel ile malul, engelli ve hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayılacağı bildirildi. Belediye otobüslerinin cuma günü boyunca ücretsiz hizmet vereceği, motosiklet ve motokuryelerin trafiğe çıkışına 1 gün süreyle kısıtlama getirildiği açıklandı.

Hafif ticari araç ile midibüs çarpıştı: 6 yaralı
Hafif ticari araç ile midibüs çarpıştı: 6 yaralı
İçeriği Görüntüle

Ayrıca yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde sayısı 282 olan köylerin yolları, ulaşıma kapandı. Karla mücadele ekiplerinin yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı - DHA