HAKKARİ-Şemdinli Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Şemdinli Belediye Başkanı Fahri Şakar’ı makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Platform Sözcüsü Muzaffer Akdeniz ile platforma bağlı sivil toplum kuruluşu ve dernek temsilcileri hazır bulundu.
Ziyaret kapsamında, Şemdinli’nin sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine ilişkin görüş, talep ve temenniler dile getirildi. Platform üyeleri, sivil toplumun yerel yönetimlerle iş birliği içinde hareket etmesinin önemine dikkat çekerek, ilçede hayata geçirilebilecek ortak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Belediye Başkanı Fahri Şakar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sivil toplum kuruluşlarının yerel yönetimler için önemli paydaşlar olduğunu vurguladı. Şakar, Şemdinli’nin gelişimi adına her türlü yapıcı görüş ve öneriye açık olduklarını ifade ederek, platforma bağlı STK ve dernek temsilcilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.




