HAKKARİ- Sağlık-Sen Genel Merkez yönetiminin saha ziyaretleri kapsamında Hakkari'ye gelen Sağlık-Sen Genel Sekreteri ve Genel Başkan Yardımcısı Durali Baki, İl divan ve istişare toplantısında Hakkari Şube yönetimi ile teşkilat temsilcileriyle bir araya geldi.

Toplantıda, sendikal çalışmaların yanı sıra sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının bölgedeki çalışma koşulları, yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı.

Hakkari Evindeki programda konuşan Genel Sekreter Durali Baki, Sağlık-Sen Genel Merkezi olarak her zaman çalışanlarla bir araya gelme gayreti içinde olduklarını belirterek, şunları söyledi:

''Kamu görevlileri önemli bir sorunla karşılaştığında, çözüm adresi olarak Sağlık-Sen'i görüyor. Bu beklentinin farkındayız ve bu sorumluluğun bilinciyle çalışıyoruz. Çözüm paydaşlarımızla sürekli istişare halindeyiz; şube yöneticilerimiz ve temsilcilerimiz aracılığıyla sorunları tespit edip çözüm önerilerimizi ilgili kurumlarla paylaşıyoruz.”

Hakkari İHH'den Dernekler Müdürü Ertuş’a ziyaret
Hakkari İHH'den Dernekler Müdürü Ertuş’a ziyaret
İçeriği Görüntüle

Baki, sendikal çalışmalarda en büyük önceliklerinin çalışanların özlük haklarının korunması olduğunu vurgulayarak, herhangi bir hak ihlali durumunda üyelerinin yanında yer aldıklarını ifade etti.

Toplantı, Sağlık-Sen'in çözüm odaklı sendikacılık anlayışının vurgulanması, Hakkari'deki sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarına dikkat çekilmesi ve ortak çözüm yollarının değerlendirilmesiyle sona erdi.

Toplantıya Sağlık-Sen Hakkari Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıya, Şube Başkanı Nazif Arslan ve sendika üyeleri katıldı.

Muhabir: Zeki DARA