23 Şubat tarihinde İŞKUR üzerinden alınmaya başlanan ve taşra teşkilatında görevlendirilecek olan işçi alımında başvurular 27 Şubat tarihinde sona erecek.

Farklı meslek gruplarından alımların devam ettiği İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı başvurularını tamamlayan vatandaşlar kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kuraları ne zaman çekilecek?

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı İŞKUR kura çekiliş tarihi açıklandı mı ne zaman Başvuru için son gün

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı başvuruları devam ediyor. 8 bin işçi alımı kapsamında 23 Şubat tarihinde başlayan başvuru işlemleri 27 Şubat tarihinde sona erecek. Başvuruların sona ermesi ile birlikte adaylar kura çekilişinin yapılacağı tarihi bekleyecek. Başvuruya ilişkin detayların yer aldığı kılavuzda işe alımların noter kurası ile belirleneceği ifade edilmişti. Peki Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekiliş tarihi belli oldu mu? Kuralar ne zaman çekilecek?

SAĞLIK BAKANLIĞI 8 BİN İŞÇİ ALIMI KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

DEM Parti bürosuna silahlı saldırı DEM Parti bürosuna silahlı saldırı

Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kura çekilişinin yapılacağu tarih, saat ve yer bilgisi Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresinde ilan edilecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından kura tarihi, yer ve saat bilgisinin açıklanması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi