HAKKARİ - Hakkari Üniversitesi Rektörü Musa Gençcelep, Kütüphane Haftası kapsamında Merkeze bağlı Bay Köyü İlkokulu’nu ziyaret ederek, üniversitenin Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı.

Üniversitenin resmi internet sayfasında yer alan bilgilere göre gerçekleştirilen ziyarete; Gençcelep'e Rektör Yardımcısı Hayati Çavuş, Genel Sekreter Saim Gündoğan, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Kerim Akar ile daire başkanlığı personeli de eşlik etti.

Hakkari'deki mahalle sayısı 16'ya yükseldi
Hakkari'deki mahalle sayısı 16'ya yükseldi
İçeriği Görüntüle

Ziyaret kapsamında öğrencilerle bir araya gelen Rektör Gençcelep, sınıfları gezerek çocuklarla sohbet etti ve etkinliklerine katıldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada öğrencilerin heyecanı dikkat çekti.

Program çerçevesinde ana sınıfı ile 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerine, öğretmenlere ve okul personeline kitaplar hediye edildi. Öğrencilere kitap dağıtıldı

Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri tarafından drama, yüz boyama, müzik ve dans etkinlikleri düzenlenerek çocuklara eğlenceli anlar yaşatıldı.

Programda ayrıca Bay Köyü İlkokulu 3. sınıf öğrencilerinin hazırladığı müzik ve şiir dinletisi de yer aldı. Öğrencilerin sahne performansı programa renk katarken, etkinlik katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi.

Muhabir: Zeki DARA