Olay, saat 17.30 sıralarında Kastamonu'nun Örencik Köyü Kavacık Mahallesi'nde meydana geldi. Kanalizasyon çalışmasını yapan taşeron firmada çalışan Şükrü Arslan, 5 metre derinliğindeki çukurda meydana gelen göçük nedeniyle toprak yığını altında kaldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese çok sayıda AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, işçiye ulaşabilmek için yoğun bir çalışma başlattı. Yaklaşık 4 saat süren arama ve kurtarma çalışmalarının ardından göçük altında kalan Şükrü Arslan’a ulaşıldı.

Anne, oğlu için açtığı fırında çalışmaya başladı
Anne, oğlu için açtığı fırında çalışmaya başladı
İçeriği Görüntüle

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Arslan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Şükrü Arslan’ın cansız bedeni çıkarılırken bölgede toplanan yakınları gözyaşı döktü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: DHA