HAKKARİ-İçişleri Bakan Yardımcısı Ali Çelik, Hakkari Valiliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 30 Haziran 2026 Salı günü Cennet Cehennem Vadisi'nde düzenlenen Büyükler Serbest ve Grekoromen Güreş Süper Lig Final Müsabakaları kapsamında Hakkari'ye geldi.
Programına Hakkari Valiliği'ni ziyaret ederek başlayan Bakan Yardımcısı Çelik, burada Hakkari Valisi İbrahim Taşyapan ve il protokolü tarafından karşılandı. Valilikte gerçekleştirilen görüşmede kentte yürütülen çalışmalar ile organizasyona ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Valilik ziyaretinin ardından Çelik, Büyükler Serbest ve Grekoromen Güreş Süper Lig Final Müsabakalarını izlemek üzere Cennet Cehennem Vadisi'ne geçti.
Türkiye'nin farklı illerinden spor kulüpleri ve sporcuların katıldığı organizasyon, yoğun ilgi gördü. Doğal güzellikleriyle dikkat çeken Cennet Cehennem Vadisi'nde gerçekleştirilen final müsabakalarının, hem Türk güreşine hem de Hakkari'nin tanıtımına önemli katkı sunduğu belirtildi.


