Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 24. haftasında Hakkarigücü, deplasmanda Fatih Vatan Spor Kadın Futbol Takımını deplasmada mağlup etti.

İstanbul Fatih Mimar Sinan Stadında oynanan maçta ligin 11. sırasında yer alan  Fatih Vatan Spor Kadın Futbol Takımı 4 golle deviren temsilcimiz Hakkarigücü Kadın Futbol Takımı, puanını 34 çıkardı.

Hakkarigücü Kadın Futbol Takımının gollerini 47. ve 76.  dakikada Manga, 56. dakikada Şilan ve 82. dakikada Jereko'nun gollleri ile sahadan galip ayrıldı.

Temsilcimiz Hakkarigücü Kadın Futbol  takımı tebrik eden Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, sosyal medyada şunları paylaştı.

'' Deplasmanda karşılaştığı Fatih Vatan Spor Kulübünü 4-2 mağlup eden Hakkarigücü Kadın Futbol Takımımızı canıgönülden tebrik ediyorum. Nice galibiyetlere''

Hakkarigücü Kadın Futbol  takımı bu hafta evinde Beylerbeyi Kadın Takımını evinde ağırlayacak.

Turizmcilerden Hakkari Valisi Çelik'e ziyaret Turizmcilerden Hakkari Valisi Çelik'e ziyaret

Hakkarigücü Kadın Futbol  takımını İstanbul'da Kağıthane Belediye Başkanı Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin tarafından ağırlandı.

Daha öncede Hakkari'den giden vatandaşlara yardımcı olan Başkan Öztekin, Galatasaray maçında takımı ağrılyacağını İstanbul'daki bütün maçlara takımın ulşaım ihtiyaçlarını karşılacağını ifade etti.

İstanbul'da faaliyet gösteren Hakkâri İli ve İlçeleri Eğitim, Kültür, Sanat ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şemsettin Demir'de Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'e teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi