HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ
Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyon Başkanlığınca 01-02-03-04 Haziran 2018 tarihlerinde federasyon eğitmenleri tarafından rafting severlere eğitim verileceği belirtildi.
Konuyla ilgili bilgi veren Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, 15 yaş üstündeki vatandaşlara rafting eğitimi verileceğini açıkladı.
Güldal, “İlimizde bir çok defa rafting etkinliğini zap suyun da yaptık. Halkımızın ciddi bir ilgisi ve heyecanını gözlemledik bu vesileyle Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyon Başkanlığımızla görüşmelerimiz sonucunda Hakkari’nin Çukurca ilçesinde bulunan narlı köyü mevkiinde 4 günlük bir eğitim vermeyi planlıyoruz. Hakkarili hemşerilerimizin 15 yaş üstü her kesimden katılım sağlayabileceği eğitime davet ediyorum.” dedi.
Rafting eğitimlerine başvuru yapmak isteyen vatandaşların Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile iletişime geçilmesi istendi.
Ayrıca başvuru yapmak vatandaşların, "Sağlık Raporu (Rafting sporu yapmasında herhangi bir sakınca yoktur ibaresi yer almalıdır.), Kimlik Fotokopisi, 18 yaşından küçükler için Veli İzin belgesi." getirilmesi istendi.