Havaların ısınması ile birlkte Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri  zamanlarının büyük bir kısmını dışarıda geçiren çocukların oyun alanları olan parklarda temizlik seferberliği başlattı. 

Çocukların ve ailelerinin yaşam alanlarında kirliliğin en aza indirilmesi konusunda hassasiyetle çalışmalarını sürdüren ekipler, çocukların vazgeçilmezi parkların daha hijyenik olması için bir dizi çalışma yapıyor.

Hakkarili genç cezaevinde ölü bulundu Hakkarili genç cezaevinde ölü bulundu

0-14 yaş grubu çocukların kendilerine oyun alanı olarak parkları seçmeleri üzerine belediye ekipleri, Belediye eş başkanları Mehmet Sıddık Akış ve Viyan Tekçe'nin özel talimatı doğrultusunda kent merkezindeki parkların çevre temizliği yapıldı park alanları yıkandı.

Hakkari Belediyesi Basın Biriminden yapılan açıklamada, 9 günlük bayram tatilinde ailelerin çocukları ile birlikte akın ettiği  ketin birçok noktasındaki çocuk parklarının çöplerden arındırıldığı ve itfaiye ekipleri tarafından tazyikli suyla yıkandığı bildirildi.

Açıklamada, park alanının yıkanarak temiz bir hale getirildiğini dile getiren mahalle sakinlerinin de duyarlılıktan dolayı belediye ekiplerine teşekkür ettiği ifade edildi.

Editör: Zeki DARA