HABER: İRFAN TEMEŞ - HAKKARİ İLSESİ GAZETESİ
Hakkari merkez ve Şemdinli ve Yüksekova ilçelerinde hacca gitmek üzere Diyanet İşleri Başkanlığı ve Acente hac organizasyonlarına kayıt yaptıran toplam 216 hacı adayı ile 13 görevliye Halk Sağlığı Müdürlüğü’ne bağlı personeller tarafından menenjit aşısı yapıldı.
Aşı öncesi merkez Hacı Sait Camii toplantı salonunda hacı adaylarına menenjit aşısı, ilk yardım ve sıcaktan korunmanın yolları ile diğer önemli sağlık konularında Dr. Asmin Akbaş tarafından bilgilendirme yapıldı. Akbaş, müzmin hastalıkları bulunan hacı adaylarına sürekli kullandıkları ilaçlardan yeteri kadar yanlarına alma tavsiyesinde bulundu.
Hakkari kafilesine başkanlık edecek olan Vaiz Yılmaz Önal da aşı işlemi bittikten sonra hacı adaylarına seminer vererek din görevlileri ile tanıştırdı.
Hakkari’de Hacı Adaylarına Aşı Yapıldı
Hakkari’de, 2017 yılı hac organizasyonunda Diyanet İşleri Başkanlığı ve Acente hac organizasyonları ile hacca gidecek 216 hacı adayına menenjit aşısı yapıldı.
Yorumlar
Çok Okunanlar

Sağlık Bakanlığı 11.317 sürekli işçi alacak!

Tekzip / Düzeltme
Hakkari'de dağ keçileri görüntülendi

Vali Çelik, öğretmenlerle bir araya geldi

Hakkarili sporcu Türkiye birincisi oldu
Hakkari'nin Alternatif Yolunda genişletme çalışmaları

Doğaseverlerin uğrak yeri 'Celkan Şelalesi'

İran’da 80 hektar ormanlık alan yandı