HAKKARİ-Hakkari’de denetimli serbestlik yükümlüleri, Adalet Bakanlığı ile kurumlar arasında yürütülen iş birliği kapsamında cami ve okullarda temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Motorin zamlandı, Hakkari’de fiyat 100 TL’ye dayandı
Motorin zamlandı, Hakkari’de fiyat 100 TL’ye dayandı
İçeriği Görüntüle

2025-2026 yaz döneminde yürütülen sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında Hakkari Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından İl Müftülüğüne bağlı 23 camide temizlik faaliyetleri yapıldı.

3-2010

Yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde ise öğrencilerin daha temiz ve düzenli ortamlarda eğitim görmesi amacıyla 8 okulda 12 yükümlünün katılımıyla temizlik ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirildi.

Çalışmalarda yükümlüler, camilerin ibadete daha uygun hale getirilmesi ve okulların yeni eğitim dönemine hazırlanmasına destek oldu.

4-1337

Yürütülen çalışmalarla hem kamuya ve topluma fayda sağlanması hem de denetimli serbestlik yükümlülerinin topluma yeniden kazandırılması sürecine katkı sunulması hedeflendi.

5-796

Hakkari Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından, Adalet Bakanlığı koordinasyonunda gerçekleştirilen kurumlar arası iş birliklerinin sürdürüleceği ve toplumsal fayda sağlayan benzer projelere devam edileceği belirtildi.

Muhabir: Tahir DAYAN