HAKKARİ - Hakkari'de İş insanı Hacı Özdemir'in oğlu Ak Parti Gençlik Kolları Yusuf Rızgar Özdemir, Melike Kaylı ile hayatını birleştirdi.

Hakkari Karayolları Bahçesinde yapılan düğün Hakkari, Van ve Şırnak ile batı illerinden gelen çok sayıda davetlinin katılımı ile iki gün iki gece sürdü.

Düğüne; Hakkari Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu, Hakkari eski Milletvekilleri Hakkı Töre, Adülmütalip Özbek, Fehmi Öztunç, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Osman Nuri Nazlıer, Ak Parti İl başkanı Zeydin Kaya, Çukurca Belediye başkanı Nazmi Demir, aşiret liderleri, kanaat önderleri, siyasi partilerin il başkanları, iş insanları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Sağdıçlığını iş insanı İdris Özdemir'in yaptığı düğünde davetliler, yöresel müzikler eşliğinde halay çekerek coşkuya ortak olurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajı okundu.

binlerce kişinin bir araya geldiği düğünde davetlilere yemek ikramı yapıldı.

Damadın babası İş insanı Hacı Özdemir, konukları kapıda karşılayarak hepsine tek tek teşekkür etti.

Gelin ve damada ömür boyu mutluluk dileyen sağdıç İdris Özdemir ise mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

TPAO Hakkari’de Sondaj atıkları için hizmet alacak
TPAO Hakkari’de Sondaj atıkları için hizmet alacak
İçeriği Görüntüle

Muhabir: Zeki DARA