HAKKARİ – Dernek Başkanı Yavuz Aydoğdu, hayırsever bir vatandaşın bağışıyla temin edilen 2 akülü aracı, Hakkari merkeze bağlı Ağaçdibi köyünde yaşayan Muhammed Adıyaman ile Yüksekova ilçesine bağlı Yazılı köyünde yaşayan Ali Serdar Adıyaman'a teslim ettiklerini belirtti.
Aydoğdu, öğrencilerin okullarına daha rahat ulaşabilmeleri amacıyla akülü araçlara ihtiyaç duyduklarını belirterek, derneğe yapılan başvuruların değerlendirilmesinin ardından araçların temin edildiğini söyledi.
Araçların öğrencilerin evlerine götürülerek kurulumlarının yapıldığını ifade eden Aydoğdu, "Dernek olarak coğrafya tanımaksızın ihtiyaç sahibi engelli ve özel gereksinimli bireylerimize ulaşmaya ve hizmet üretmeye devam ediyoruz. Bu desteğin öğrencilerimizin eğitim hayatlarına katkı sağlamasını temenni ediyoruz." dedi.
Aydoğdu, desteğin sağlanmasına katkı sunan ve isminin açıklanmasını istemeyen hayırsevere teşekkür ederek, "Bu hayır yolunda bizlere destek veren, öğrencilerimizin en büyük ihtiyaçlarından birini karşılamamıza vesile olan hayırseverimize teşekkür ediyoruz. Allah kendisinden razı olsun." ifadelerini kullandı.
Öğrencilerin aileleri de çocuklarının artık daha rahat dışarı çıkabileceklerini ve okullarına ulaşabileceklerini belirterek, desteklerinden dolayı dernek yönetimine ve hayırsevere teşekkür etti.




