Hakkari Gençlik Ve Sportif Faaliyetler Kulübü bir çok branşta faaliyet gösteren sporcular ailelerinin katıldığı bir program düzenledi.

Hakkari Gençlik ve Sportif Faaliyetler Spor Kulübü, kulüp bünyesinde birçok branşta faaliyet gösteren çok sayıda sporcu ve ailelerini bir araya getirdi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda organize edilen ‘Biz büyük Bir Aileyiz’ adlı şölene Hakkari Gençlik ve spor İl Müdürü Emin yıldırım, Kulüp başkanı Turan Şimşek, sporcular ve aileleri katıldı.

Programda kısa bir açıklama yapan Hakkari Gençlik Ve Sportif Faaliyetler Kulübü Başkanı Turan Şimşek, 2017’de kurdukları kulübün bir çok alanda faaliyet gösterdiğini söyledi.

İlik bağışı hayat kurtarıyor İlik bağışı hayat kurtarıyor

Şimşek, temel hedeflerinin Hakkari gençliğinin sosyal, kültürel ve sportif alanlarda gelişimlerini sağlayacak bir rol model oluşturmak olduğunu bu konuda yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yollarına emin adımlar ile devam ettiklerini kaydetti.

Birçok branşta faaliyet gösterdiklerini anlatan Şimşek, “Sporcularımızı antrenörlerini tebrik ediyorum. Gençlerimiz ve ailelerini buluşturarak aramızdaki bağı güçlendirmeyi hedefledik. Tüm çalışmalarımızda bizlere destek sunan başta Hakkari Valimiz Sayın Ali Çelik’e kulübümüz ve yönetimimiz adına teşekkür ederim. Bu bağlamda şölenimize katılan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Emin Yıldırım’a, kıymetli şube müdürlerimize, bizleri yalnız bırakmayan sporcularımızın kıymetli ailelerine şükranlarımızı sunarız. Sporcularımıza spor hayatında başarılar dileriz” dedi.

Spor Şöleni kulüp bünyesinde değişik branşlarda faaliyet gösteren sporcuların gösterileri ile devam etti.

Editör: Zeki DARA