HAKKARİ-Osmanlı Anadolu Ocakları’nda yapılan görevlendirmeyle Hakkari’den Nazif Özbek, Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı görevine getirildi. Özbek aynı zamanda Osmanlı Anadolu Ocakları Hakkari İl Başkanlığı görevini de üstlendi.

Hakkari kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerden biri olan Nazif Özbek’in, Osmanlı Anadolu Ocakları Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı ve Hakkari İl Başkanlığı görevlerine atanması kentte dikkat çeken gelişmelerden biri oldu.

Yeni göreviyle birlikte Özbek, Hakkari’deki teşkilat çalışmalarının yanı sıra Doğu Anadolu Bölgesi genelindeki çalışmaların yürütülmesi ve iller arasındaki koordinasyonun sağlanmasında da sorumluluk üstlenecek.

Daha önce Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hakkari Merkez İlçe Başkanlığı görevinde bulunan Özbek, siyasi ve teşkilat çalışmaları alanındaki deneyimini yeni görevinde sürdürecek.

Özbek’in önümüzdeki dönemde Hakkari başta olmak üzere Doğu Anadolu Bölgesi'nde teşkilatlanma, ziyaret ve çeşitli sosyal çalışmalar gerçekleştirmesi bekleniyor.

Rektör Gençcelep Çölemerik MYO’nun yeni binasını inceledi
Rektör Gençcelep Çölemerik MYO’nun yeni binasını inceledi
İçeriği Görüntüle

Nazif Özbek’in hem Hakkari İl Başkanlığı hem de Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı görevini üstlenmesi, Hakkari’nin bölgesel teşkilatlanma açısından da öne çıkmasını sağladı.

Muhabir: Haber Merkezi