• DOLAR 32,32 %0.10
  • EURO 34,98 %0.35
  • ALTIN 2.397,89 %0.19
  • BİST100 10.248 %-0.86
  • BITCOIN 61.750 %-1.38
  • ETHERIUM 2.998 %-0.07
3°

YSK Haberleri

YSK haberleri ve güncel YSK gelişmeleri, YSK ile ilgili tüm video, YSK fotoğrafları ve YSK haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Güncel

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin kesin sonuçları açıkladı.

Siyaset

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), 31 Mart'taki Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından yapılan itirazları inceliyor.

Bölge Haberleri

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), AK Parti'nin Gümüşhane'de seçimlerin yenilenmesi talebini kabul etmedi.

Siyaset

DEM Parti'nin kazanması sonrası YSK'nin seçimin yenilenmesine karar verdiği Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde kayyum atandı

Güncel

YSK Başkanı Yener, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin itiraz sürecini takip eden gazetecilerle bayramlaştı ve açıklamalarda bulundu.

Güncel

Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) İl Seçim Kurullarından çıkan kararlara karşı yapılan olağan itirazlar sona erdi.

Güncel

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) siyasi partilerin bir çok değişik yer için seçim yenileme, oyların yeniden sayılması gibi taleplerini karara bağladı.

Güncel

YSK: CHP, Körfez Belediye Başkanı seçimine ilişkin oyların yeniden sayılmasını veya seçimin yenilenmesine yönelik talepte bulundu ve reddedildi.

Siyaset

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Kayseri'nin Pınarbaşı ve Şanlıurfa'nın Hilvan ilçelerinde seçimlerin yenilenmesine karar verdi.

Güncel

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Mazbatayı Van'da seçimi kazanan DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'a vermişti, gerekçeli karar açıklandı.

Güncel

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Ahmet Yener, seçi sonuçlarıyla ilgili itirazların bugün görüşüleceğini belirterek, "Van ile ilgili verilen karar bugün yazılacak"...

Güncel

Van İl Seçim Kurulunun, Abdullah Zeydan'ın Van Büyükşehir Belediye Başkanı "seçilmemiş sayılması" ve mazbatanın ikinci sıradaki adaya verilmesi kararının iptal...