• DOLAR 32,27 %-0.05
  • EURO 35,13 %0.07
  • ALTIN 2.467,96 %0.07
  • BİST100 10.320 %1.59
  • BITCOIN 65.510 %-1.04
  • ETHERIUM 2.944 %-2.84
6°

TBMM Haberleri

TBMM haberleri ve güncel TBMM gelişmeleri, TBMM ile ilgili tüm video, TBMM fotoğrafları ve TBMM haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Siyaset

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi TBMM'deki makamında ziyaret etti.

Güncel

TBMM Genel Kurulu'nda 'Maden Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi' kabul edildi.

Güncel

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni Anayasa için ilk görüşmesini CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile yaptı.

Güncel

Meclis Başkanı Kurtulmuş'un bugün CHP'yle başlayacağı görüşmelerle yeni anayasa mesaisi de start alıyor.

Güncel

Haftalık çalışmasına 30 Nisan Salı günü başlayacak Genel Kurul, enerji alanında düzenlemeler içeren kanun teklifinin görüşmelerini sürdürecek.

Güncel

Erzincan'ın İliç ilçesindeki bir altın madeninde meydana gelen kazanın araştırılması ve benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis...

Siyaset

TBMM Başkanı Bekir Bozdağ, TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'in devam eden tedavisi nedeniyle istirahahat ihtiyacı olduğunu duyurdu.

Güncel

Yerel seçimlerde 4 milletvekilinin belediye başkanı seçilmesiyle CHP'nin sandalye sayısı 125'e; TBMM'de toplam milletvekili sayısı 594'e indi.

Hakkari Haberleri

DEM Parti Hakkari Milletvekili Onur Düşünmez, sınır ve kırsal bölgelerdeki mayınların temizliği konusunu meclis gündemine taşıdı.

Hakkari Haberleri

Hakkari'de olaylı maçın ardından ifade için çağrıldığı karakolda darp edildiği ileri sürülen Yalçın Kaval'ın durumu TBMMnin gündemine taşındı.

Güncel

Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 659 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin ilk iki maddesi...

Sağlık

Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.