• DOLAR 32,29 %0.03
  • EURO 35,04 %-0.14
  • ALTIN 2.477,73 %0.47
  • BİST100 10.555 %2.28
  • BITCOIN 66.100 %0.08
  • ETHERIUM 3.020 %0.44
14°

Sokak Haberleri

sokak haberleri ve güncel sokak gelişmeleri, sokak ile ilgili tüm video, sokak fotoğrafları ve sokak haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Hakkari Haberleri

Hakkari Valiliği sosyal medya hesabından yayımladığı kamu spotu ile NARVAS uygulamasını tanıttı ve vatandaştan destek istedi.

Bölge Haberleri

Kars'ta 3 ay önce evinden kaçırılan 15 yaşındaki kızı için elinde fotoğrafı ile sokak sokak gezerek izini arıyor.

Güncel

İstanbul Büyükçekmece'de halüsinasyon gördüğü öne sürülen Aziz Ç. binanın girişine sığınarak kendi kendine çatıştı.

Hakkari Haberleri

Hakkari Üniversitesinde okuyan Ozan Demirel , Alper Alim ile  kentte öğretmen olarak görev yapan Yusuf Biçer kentte sokak müziği yaparak...

Güvenlik

Malatya’da markette çalışan eşini iş çıkışında almaya giden Serhat Mahmut Özer, sokakta 3 kişinin bıçaklı saldırısı sonucu yaralandı.

Güvenlik

Gaziantep'te sokakta oynayan çocukların tartışmasına ailelerin de karışması sonucu çıkan, bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi.

Bölge Haberleri

Batman'da etkili olan sağanak nedeniyle bazı cadde ve sokaklar suyla doldu.

Güvenlik

Sabah işe giderken kimliği belirsiz şüphelinin tabancayla başından vurduğu 7 aylık evli 25 yaşındaki Gülhan Esen hayatını kaybetti.

Bölge Haberleri

Sultangazi'de eşi 1 hafta önce sınırdışı edilen Suriyeli Ruveyde K., ev sahipleri tarafından 5 çocuğuyla yaşadığı evden çıkarıldı.

Hakkari Haberleri

Hakkari'de Atlılar Caddesinde 5 gündür patlayan ve sokağı buz pisti dönüşmesine neden olan duruma vatandaş tepki gösterdi.