• DOLAR 32,45 %-0.15
  • EURO 34,83 %-0.66
  • ALTIN 2.439,70 %0.14
  • BİST100 9.916 %2.05
  • BITCOIN 63.752 %1.19
  • ETHERIUM 3.318 %6.95
16°

Şırnak Haberleri

Şırnak haberleri ve güncel Şırnak gelişmeleri, Şırnak ile ilgili tüm video, Şırnak fotoğrafları ve Şırnak haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Güvenlik

Şırnak'ta silah imalatı ve kaçakçılığı yapan organize suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda, 7 şüpheli gözaltına alındı.

Yaşam

Ukraynalı moda tasarımcısı Aurika Smirnov ile Şırnaklı kepçe operatörü Ferhat Aykut, Uludere'de 2 gün süren düğünle evlendi.

Hakkari Haberleri

Hakkari - Şırnak Karayolunda yağışların etkisiyle çöken yola, seyir halindeki bir araç düştü. Kazada sürücü hafif bir şekilde yaralandı.

Bölge Haberleri

Şırnak'ın İdil ilçesinde, Yüksek Köyü'nde yaşanan koyun hırsızlığı olayı, jandarma ekiplerinin başarılı operasyonuyla sonuçlandı. 2 şüpheli gözaltına alındı.

Bölge Haberleri

Şırnak’ta merkez çevre yolunda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Bölge Haberleri

Şırnak’ın Silopi İlçesi Görümlü Belediye Başkanı Şükrü Bakış, taziye masraflarının belediye tarafından karşılanacağını ifade etti.

Bölge Haberleri

Şırnak'ta evine giden bir kadını taciz eden kamu görevlisi tedavisinin ardından tutuklandı.

Bölge Haberleri

Şırnak'ın Uludere ilçesinde dere yatağına devrilen hafi ticari araçtaki 5 kişiden 4'ü hayatını kaybetti.

Güvenlik

Şırnak'ta çarşı ve mahalle bekçisi M.B., borç verdiği parayı alamadığı memur arkadaşı R.N.G.'yi tabanca ile vurarak yaraladı.

Güvenlik

Şırnak’ta kamu görevlisi Z.Ç., yolda yürüyen kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla kalabalık grup tarafından darbedildi. Z.Ç., tedavisinin ardından açığa alındı.

Bölge Haberleri

Şırnak'ta bir kadını taciz etti iddiasıyla uzman çavuşu dövdüler, Olaylara karıştıkları ileri sürülen 4 kişi gözaltına alındı. valilik açıklama yaptı...

Güvenlik

Şırnak’ta kontrolden çıkarak devrilen kereste yüklü TIR’ın sürücüsü Berham Kurt, hayatını kaybetti.