• DOLAR 32,22 %-0.07
  • EURO 34,68 %-0.05
  • ALTIN 2.399,33 %0.25
  • BİST100 10.245 %-0.03
  • BITCOIN 61.000 %-2.31
  • ETHERIUM 2.966 %-0.89
15°

Savaş Haberleri

Savaş haberleri ve güncel Savaş gelişmeleri, Savaş ile ilgili tüm video, Savaş fotoğrafları ve Savaş haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Dünyadan

İsrail Savaş Kabinesi'nin, İran’ın dün geceki hava saldırılarının ardından toplantı halinde olduğu bildirildi.

Dünyadan

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 33 bin 729'a yükseldi. Ekip |

Güncel

İsrail medyası, İran tarafından İsrail'e yüzlerce İHA fırlatıldığını duyurarak, İran'ın İsrail'e saldırısının başladığını açıkladı.

Kültür & Sanat & Magazin

Ukraynalı yönetmen Mstislav Çernov‘un Rusya- Ukrayna savaşını konu alan “Mariupol’da 20 Gün” adlı belgesel filmi Oscar ödülünü kazandı.

Dünyadan

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde yardım tırlarının gelişini bekleyen Filistinlileri hedef alan saldırısında ölen ve yaralananlar oldu.

Dünyadan

İsrail'in yaklaşık 5 aydır saldırılarını sürdürüp yardım girişini engelleyerek büyük bir "insani felakete" neden olduğu Gazze Şeridi'nde yetersiz beslenme ve...

Dünyadan

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, son bir hafta içinde Rusya’ya ait 7 adet Suhoy (Su) tipi savaş uçağının düşürüldüğünü belirtti.

Yaşam

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde yaşayan Mertcan Gökay (27) ile Filistinli nişanlısı Haya Hamouda'nın (24) arasına savaş girdi.

Dünyadan

Danimarka Başbakanı Mette Frederiksen, Rusya ile savaşta ihtiyacı olduğu gerekçesiyle tüm topçu silahlarını Ukrayna'ya bağışlamaya karar verdiklerini açıkladı.

Dünyadan

İsrail güçleri, halkı zorla aç ve susuz bırakarak insanlık felaketine yol açtığı Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına 121'inci gününde de devam...