• DOLAR 32,35 %-0.03
  • EURO 34,79 %-0.01
  • ALTIN 2.394,35 %-0.10
  • BİST100 10.256 %0.47
  • BITCOIN 59.449 %1.63
  • ETHERIUM 2.983 %1.26
13°

Sağlık Haberleri

sağlık haberleri ve güncel sağlık gelişmeleri, sağlık ile ilgili tüm video, sağlık fotoğrafları ve sağlık haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Hakkari Haberleri

Hakkari Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından “Sağlıkta Şiddet: Sorunların Anlaşılması ve Çözüm Önerileri" konulu seminer yapıldı.

Sağlık

Sonbahar ve kış aylarında sık görülen İnfluenza virüsünün Covid-19 sonrası ağır geçtiğini belirten Prof. Dr. Gürdal Yılmaz, "Grip deyip geçmemek...

Kültür & Sanat & Magazin

Sanatçı Kadir İnanır tedavi edildiği hastaneden taburcu oldu. İnanır'ın durumunun iyiye gittiği belirtildi.

Hakkari Haberleri

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere binlerce işçi alımı gerçekleştirilecek.

Bölge Haberleri

Diyarbakır’da 79 yaşındaki Hafize Canpolat, hastalığı nedeniyle sağlık çalışanları eşliğinde oy kullandı.

Sağlık

Dr. Barış Doğukan Işıkoğlu, bahar döneminde en sık rastlanan sağlık sorunlarının başında alerjik reaksiyonların geldiğini kaydetti.

Hakkari Haberleri

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Hakkari Şubesi hafta sonu sağlık emekçilerine kayak etkinliği düzenledi.

Hakkari Haberleri

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Hakkari Şubesi hafta sonu sağlık emekçilerine kayak etkinliği düzenleyecek.

Sağlık

Sağlıkla İlgili Bazı Kanunlarda ve 663 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

Hakkari Haberleri

Sağlık Bakanlığınca yapılan 27 bin sözleşmeli personel alımı ilanına ilişkin tercih kılavuzu yayımlandı. Hakkari'de de onlarca personelin alınacağı ilana ilişkin...

Ekonomi

Sağlık Bakanlığı, taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere KPSS sonucuna göre; 27 bin sözleşmeli personel alacağını duyurdu.

Güvenlik

Avukat Feyza Altun evindeki aramanın ardından gözaltına alındı. Altun sağlık kontrolünün ardından emniyet müdürlüğüne götürüldü.