• DOLAR 32,53 %0.44
  • EURO 34,76 %0.43
  • ALTIN 2.406,84 %1.12
  • BİST100 10.046 %-0.37
  • BITCOIN 57.900 %-5.08
  • ETHERIUM 2.897 %-3.66
15°

Resmi Gazete Haberleri

Resmi Gazete haberleri ve güncel Resmi Gazete gelişmeleri, Resmi Gazete ile ilgili tüm video, Resmi Gazete fotoğrafları ve Resmi Gazete haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Güncel

Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10'a, yüzde 18 olan KDV, yüzde 20'ye çıkarıldı. Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güncel

Sağlık Bakanlığına alınacak 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güncel

Erzincan'ın İliç ilçesindeki bir altın madeninde meydana gelen kazanın araştırılması ve benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis...

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atama ve görevden almalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Güncel

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla gerçekleştirilen atamalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hakkari Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın başlattığı 'Sıfır Atık' projesiyle ilgili genelge, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güncel

Adli yargı hakim ve Cumhuriyet savcısı adayları ile idari yargı hakim adaylarına ilişkin toplamda 148 atama kararı, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ekonomi

Sağlık Bakanlığı, taşra teşkilatı hizmet birimlerinde istihdam edilmek üzere KPSS sonucuna göre; 27 bin sözleşmeli personel alacağını duyurdu.

Güncel

Bazı ülkelerin büyükelçilik atamaları Resmi Gazete’de yayımlandı. Eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler Suudi Arabistan Büyükelçiliğine atandı.

Güncel

Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında yaşanan toprak kaymasıyla ilgili Meclis Araştırma Komisyonu kurulmasına ilişkin TBMM kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Güncel

Diş fırçası ithalatında 3 yıl süreyle korunma önlemi uygulanması kararlaştırıldı.