• DOLAR 32,21 %0.01
  • EURO 35,05 %0.10
  • ALTIN 2.526,50 %1.03
  • BİST100 10.735 %0.86
  • BITCOIN 66.850 %-0.12
  • ETHERIUM 3.094 %-0.43
17°

Otobüs Haberleri

Otobüs haberleri ve güncel Otobüs gelişmeleri, Otobüs ile ilgili tüm video, Otobüs fotoğrafları ve Otobüs haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Bölge Haberleri

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yolcu otobüsünün dereye düşmesi sonucu sürücü ile 6 yolcu yaralandı.

Dünyadan

Endonezya'nın Batı Cava eyaletinde meydana gelen trafik kazasında çoğu öğrenci 11 kişi hayatını kaybett

Güvenlik

Otobüsünün açık olan kapısından dengesini kaybedip düşerek ağır yaralanıp, entübe edilen Hatice Sabahi, tedavi gördüğü hastanede 4 gün sonra yaşamını...

Güvenlik

Bolu'da, D-100 yolunda tur otobüsüne arkadan çarpan otomobildeki Serdar Genişyürek ve Mehmet Ali Yoz yaşamını yitirdi, Ahmet Şahan ağır yaralandı.

Güvenlik

Ümraniye, TEM Otoyolu'nda seyir halinde olan yolcu otobüsünde yangın çıktı. Alev alev yanan otobüse itfaiye ekipleri müdahale etti.

Güvenlik

Düzce'de Anadolu Otoyolu'nda yolcu otobüsünün aynı yöne giden TIR’a, ardından da bariyerlere çarptığı kazada, 17 kişi yaralandı.

Bölge Haberleri

Kırşehir'de, sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre, şoför ile beraber 15 kişi yaralandı.

Güvenlik

Mersin'in Toroslar ilçesinde, belediye otobüsünde okul müdürü ve oğlu tartıştıkları yaşlı çifti acımasızca defalarca darbetti.

Güncel

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, biri ağır 3 kişi yaralandı.

Güncel

Yozgat-Kayseri yolu Battal köyü yakınlarında yolcu otobüsü kaza yaparak yan yattı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 3'ü ağır yaralı toplam...

Bölge Haberleri

Bursa'da turistleri taşıyan otobüs kontrolden çıkıp tur aydınlatma direğine çarpması sonucu 1’i ağır olmak üzere 10 turist yaralandı.