• DOLAR 32,28 %0.01
  • EURO 34,74 %0.01
  • ALTIN 2.401,90 %0.07
  • BİST100 10.337 %0.68
  • BITCOIN 62.380 %-1.52
  • ETHERIUM 3.018 %-1.61
3°

Öğrenci Haberleri

öğrenci haberleri ve güncel öğrenci gelişmeleri, öğrenci ile ilgili tüm video, öğrenci fotoğrafları ve öğrenci haberleri Hakkari İl Sesi Gazetesi sitemizde


Hakkari Haberleri

Vali Mehmet Lütfullah Bilgin Ortaokulunda öğrenim gören öğrenciler meslek gruplarını tanıma etkinlikleri kapsamında Hakkari Adliyesi'ni ziyaret etti.

Bölge Haberleri

Mardin'de disiplin ve devamsızlık cezalarıyla okuldan atılan kız öğrenci silahla okulun kapısına gelip havaya ateş açtı; gözaltına alındı.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ilköğretim kademesinde okuyan  yabancı öğrenci sayısının 1 milyon 6 bin olduğunu söyledi.

Güncel

Genel yetenek-genel kültür, eğitim bilimleri, alan bilgisi ve öğretmenlik alan bilgisi oturumu başvuruları 3-15 Mayıs tarihlerinde, din hizmetleri alan bilgisi...

Bölge Haberleri

Bitlis Eren Üniversitesi, Filistin saldırılarını protesto etmek amacıyla kampüs içerisinde 10 gün sürecek oturma eylemi başlatıldı.

Güvenlik

Diyarbakır’da B.A.Y. (17), liseden atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü Hüseyin Oruç’u 2 yerinden bıçaklayarak yaraladı.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valisi Sayın Ali Çelik, “Gençlerle Yeni Ufuklara" söyleşileri kapsamında, gelecek planları yapan gençlere, üniversite tercihlerinde yol haritası olacak geziler...

Hakkari Haberleri

Hakkari'de lise öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında çevre temizliği yaptı.

Hakkari Haberleri

Hakkari Valisi Ali Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu temsili olarak, Dilek Çiçek isimli öğrenciye devretti.

Hakkari Haberleri

İstanbul Valiliği ve Hakkari Valiliği organize ettiği gezi kapsamında Hakkarili öğrenciler İstanbul'da tarihi ve turistlik yerleri gezdi.

Hakkari Haberleri

Hakkari Üniversitesinde okuyan Ozan Demirel , Alper Alim ile  kentte öğretmen olarak görev yapan Yusuf Biçer kentte sokak müziği yaparak...

Bölge Haberleri

Van'da Temel Fotoğrafçılık Kursu öğrencileri, badem ağaçlarının çiçek açmasıyla renklenen Akdamar Adası'nı görüntüledi.